JAHA

Var hos tandläkaren i går, kostar skjortan ca 5.000:-. Än så länge har jag gått back ekonomiskt på att sluta röka. Ca 8.000:- till tandläkaren ett par tusen till nya kläder o detta på bara 6 månader. Hade jag rökt så hade det kostat mig ca 7.000:-. Men förmodligen så hade mina gamla lagningar rasat ändå så då hade det blivit ännu dyrare. I morn ska jag till Ersta o röntga lungorna igen, de har hittat en skugga, kan vara i stort sett vad som helst. MEN....... Jag är lite orolig faktiskt.

En till

Nu börjar jag att röka igen, en lagning till i en kindtand rasade igår kostar säker ett par tusen. Vore det inte för att jag är så jävla envis så hade jag redanvarit till affären och köpt cigaretter. Vem fan är det som har hittat på att jag ska sluta röka? Inte är det det ngn annan än jag själv i alla fall.

Aldrig mer

Jag tänkter inte sluta röka någon mer gång. Det är inget roligt det här, vill helst bara försvinna, Inget är roligt det finns ingen glädje i mig. MEN om jag börjar röka igen så går jag ner i vikt och livet blir roligare. MEN igen, då måste jag ju sluta röka igen och det orkar jag inte. Så vad gör jag nu? Jo, jag låter bli att röka så klart, måste låta bli att äta så mycket, måste börja träna. MEN jag vill inte ha alla dessa måsten utan vill göra saker för att JAG vill. Tänk vad enkelt det vore om det var andra människor som sa till mig att jag måste göra si och måste göra så. Då kunde jag bli arg på dem och säga att det ska dem skita i det är mitt liv. Men nu är det inte så utan det är jag som sätter upp de höga kraven på mig själv. Som jag ser ut nu så vill jag inte visa mig ute utan helst gömma mig i en garderob och äta blää mat. Det värsta är att jag tycker att det lukar rök överallt men förmodligen är det så att jag har fått tillbaka luktsinnet (var har du varit?) så att alla lukter/dofter blir renare o klarare. Näsan har äntligen blvit ren. Jag har sagt det förr och säger det igen hadejag veta detta för 35 år sen så hade jag ALDRIG börjat röka. Nikotin är lika giftigt som heroin. Kanske skulle ha blivt heroinist o fått komma in på behandlingshem, näe nu var jag dum som en av mina vänner brukade säga. på återläsande.

5 månader har gått

Tänk att det redan har gått fem månader av mitt nya liv. Det känns fortfarande väldigt skönt att inte röka även om jag kan känna att jag är röksugen eller rättare sagt sugen på något. När jag rökte så tyckte jag inte att det var skämmigt att köpa cigaretter men när jag köper godis så tycker jag att det är väldigt pinsamt. Kan ju bero på att när när man är rökare så syns det inte men att äta godis m.m. syns på storleken. Jag har nu passerat 10 kilo hoppas att det inte blir så mkt mer. det är svårt att låta bli att stoppa ngt gott i munnen.

RSS 2.0