Phu

Jag är jättestolt över mig själv, trodde inte att jag skulle komma så här långt. Det finns två saker som jag försvarar mycket starkt det ena är mitt jobb och det andra är rökningen. Båda sakerna har jag valt själv, om jag vill röka så låt mig göra det, vill jag vara anställd i Stockholms stad så låt mig vara det.  Nu tror ni bergis att jag har rökt, men ack så fel ni har. Men du min vän som jag trodde var en sann vän är bara en falsk vän. Nu när det är som värst så skulle jag vilja ha en vän som du som ställer upp i alla väder jag får tampas med demonerna själv. Nä nä då är du minsan inte min vän utan du försöker lura mig med att tro att jag kan ta en cig, men se det går jag inte på.
Helgerna är värst min pappa sa idag att jag inte ska vara hemma på helgerna utan gå ut och plocka svamp eller nåt. Det är nog inte så dumt får prova det nästa helg.

17 dagar

Nu har det gått 17 dagar utan min vän. De fjorton första dagarna var det ganska ok men nu gör sig vännen påmind varje kvart. Jag vill ha något i munnen hela tiden, morötter, godis, nötter, vatten, frukt. I går när jag var på väg hem från jobbet så tänkte jag köpa cigaretter, gick ini kiosken i T-banan köpte tidningen åkte till Slussen o gick in på pressbyrån köpte godis kom till Orminge o tänkte gå in på Seven Eleven men se det glömde jag. Det blev inga cigaretter i går heller. YES

Gravid?

Jag börjar se ut som om jag var i sjunde månaden. Det SÅ gott att äta hela tiden. Att rökning dövar hungern visste jag men inte så här mycket. Får nog ta tag i detta så småningom.

Det går............

Om någon hade talat om för mig när jag började röka att det var svårt nästintill hemskt att sluta så hade jag aldrig börjat. Jag är mkt stolt över mig själv som har lyckats hålla mig rökfri i 10 dagar. Fast visst finns det stunder som jag tänker att jag ska röka, jag är inte röksugen utan mer en vana, från bussen till bilen m.m. när jag går hem.
Jag mår som en skit i bland, svettas, rastlös magen i olag. Så länge jag har något att göra går det bra, bäst är det på jobbet. Är lite osocial, vill bara vara för mig själv.

Dag 5

Nu har jag varit rökfri i 4 dagar. Tisdags var jag spänd o väldigt röksugen, onsdags kände mig uppåt hela dagen, torsdag avspänd o undrade om jag hade rökt överhuvudtaget, i dag fredag ont i nacken känns som om jag har skummgummi i hela kroppen tror inte att det har med rökavväjningen att göra har känt så här förut.
Med andra ord ingen bra dag i dag. Jag har fler vallningar än vanligt, magen är i olag. Ja så är det att sluta röka tydligen.

Ha en bra helg för det ska jag försöka att ha.

Vecka 2

Jag börjar med att säga så här: jag är nöjd med mitt resultat hittills. Att sluta röka är som att försöka hoppa 2.10 i höjdhopp, man måste öva tills man når över målet. Första veckan gick hyfsat bra, jag rökte betydligt mindre än vad jag gjorde innan, då var röksuget mest på eftermiddagen nu är det värst på morgonen eller rättare sagt NU (kl. är 7.55) men jag har akuthjälp i skrivbordslådan, sugtabletter med nikotin. Den här medicinen jag fick, Zyban, är en mkt bra hjälp som tar bort en del av rökbegäret o även dämpar humöret.

Tjingeling


Dag 1...tisdag 1/-09

Han aldrig skriva åt mamma i går, så får skriva gårdagens tankar i dag istället.

Dag 1:
Jobbigt, tuggat tuggummi hela dagen men nöjd med beslutet, fast jag vill röka.

Det var inte så mycket men ja lite var det i alla fall.
I dag när jag pratade med mamma så var dom uppe i Åre och tittade runt lite. Pappa och Leffe åkte linbana, eller nåt sånt...hehe. (Kabinbana hette det tydligen, fick sms från mamma.)
Dom grilla korv på kvällen med någon konstigt anordning, säkergrillning std det i mms.et...haha. Men jag vet inte riktigt om det var det...=)

Sov gott alla glada som läser =)
Kram kram


RSS 2.0