Inte än

Mamma ska inte dö än!. Hon ska börja med cellgiftsbehandling nästa vecka, hon kommer inte att tappa håret för den här behandlingen är "snäll". Tumören i lungan är inte den farligaste tumören, mamma vill inte säga cancer utan tumör i lungan eller cellförändringar. Föra att tala om mig en stund så tar jag bara en tablett om dagen, tar jag två så kan jag inte sova, tar jag en blir jag hungrig men det får lösa sig.

8 veckor kvar

till jul o då har det gått 16 veckor sen jag slutade röka. Nu är det 6 kilo sen o om det fortsätter i samma takt så lär det bli 12 till jul. Snacka om julgris men det gör inget säger Sanna. Det går fortfarande väldans bra detta med att inte röka. Ett tag var jag trött på morötter m.m. nu har jag ätit för mkt päron så magen är inte så glad får väl äta russin ett tag.

Ledsen

Min mamma har lungcancer, vilken sort vet vi inte än inte heller vilken sorts behandling hon ska få. Enda trösten är att det inte är ärfligt (egoisten talar). hon har gjort slut med sin vän nu. Inte för att de umgicks så mycket de senaste åren, mamma rökte mest när jag var med för då slapp hon köpa cigaretter själv. 


7 veckor

Som sagt det går framåt men jag börjar bli lite trött på morötter, godis o tuggummi. Det är lustigt hur hjärnan kan spela en spratt med att få mig att tro att jag vill röka. HA vilken dum hjärna jag har jag vill INTE röka. I lördags var jag borta på fest o var lite orolig över hur det skulle gå med rökningen. Gick ut med några rökare men insåg snabbt att jag inte kunde vara kvar. Ena delen av mig tyckte att jag kunde röka medans den andra delen insåg att detta är inget för mig. Så jag gick in igen. Jag har sagt det tidigare och säger det igen det är inte lätt att göra slut med en vän som har funnits i mitt liv länge. Tänk er själva att inte få ha kontakt med din bästa vän längre fastän hon/han bor runt hörnet o du ser honom/henne varje dag. Så lever jag.
Hej o ha det så bra i höstmörket.

Det går framåt

Vissa dagar är det lätt som en plätt vissa stunder är det värre. Trodde nog att det skulle vara svårt att gå ut o ta en öl utan att röka men det var det inte. Förmodligen för att jag är så himla mallig över att jag har slutat röka. Däremot så är jag röksugen när jag känner mig lite stressad eller är trött. För det mesta så glömmer jag att jag har rökt, helknäppt.

RSS 2.0