Ett dygn kvar

Som som mamma skrev i förra inlägget så kommer jag, Christina, uppdatera lite då och då åt mamma.
Fick nyss ett litet sms från henne där det stod lite vad jag skulle skriva så skriver ner det. =)

Har nyss köpt mitt sista paket cigarett. Börjar bli lite nervös inför mitt nya liv.
Kan tala om att vi har åkt på en jätte guppig väg i dag så toppboxen på motorcykeln åkte upp så vi tappade nycklarna till stugan i Duved, Leffes backspeglar lossnade. Vi hittade nycklarna, tack och lov. Edsbyn är en rätt död stad såhär på söndags kvällen.
Tack mina flickor och Micke som tror på mej...till era andra också.

Ja, det var lite vad mamma hade att skriva, eller ja, säga kanske. =)
Det kommer mera skulle jag tro så det blir flera inlägg här.
Ha det så bra ska vi ha det i alla fall, ska försöka få min övertrött dotter att sova lite, nu hur det ska gå till..haha.

Puss och hej

Oj då

Nu är det inte långt kvar. Jag har märkt en sak o det är att jag har börjat röka mer de senaste två, tre veckorna. Kanske för att få hinna med så mkt som möjligt. De flesta jag har pratat med tycker att jag är strong som gör detta. En del säger att det är på tiden det är dyrt, man kan bli sjuk, du vill se dina barnbarn växa upp osv. Men jag slutar för min egen skull, vill satsa på mig o inget annat. Nämnde på jobbet att det här med vikten bryr jag mig inte om så mkt just nu, ngn sa att man inte går upp i vikt. Tror jag inte på.
När man slutar röka så ställs ämnesomsättning om och risken är att man går upp några/många kilo. Men som sagt det bryr jag mig inte om, då blir det mer av mig att tycka om.

Jag har fått många posetiva reaktioner som jag tar till mitt svarta hjärta.
Eftersom jag har semester den första rökfria veckan så kommer jag att sms:a till Christina som kan lägga ut information om hur det går samt mina tankar. Jag är ganska så säker på att jag kommer att få nattliga besök av min nattmara (Sanna) men det gör inget för det är hon som kommer att knacka på mina axel när jag vill ge upp. Sanna är ja inte min förebild men kunde hon så nog f-n kan jag också utan att slå ihjäl ngn. Ju mer jag skriver ju mer undrar jag vad jag har givit mig in på. Jag har inte berättat för mina föräldrar eller mina syskon att jag ska sluta röka, är inte så säker på att de tror på mig de tror att man slutar röka bara för att det är farligt och dyrt inte för att jag VILL. Jo möjligtvis min systeryster, men hon tror ju på mig i allt. :)

Kram till alla som tror på mig.


Nu börjar det att brännas

i dag var jag o hämtade ut mina "lyckopiller" som ska hjälpa mig att dämpa röksuget. 950:- kostar det MEN det är det värt eller hur? De räcker i ca 50 dagar.
Hörde på nyheterna att Stockholms stad ska förbjuda rökningpå betald arbetstid från 1 maj 2010, rökning är tillåten endast på lunchtid vilka långa luncher det blir för dem som röker. Jag hade ingen aning om detta när jag tog beslutet att sluta röka den 1 september.
Jag ser mot spänning hur det ska gå för mig nästa vecka. Undrar om tabletterna hjälper? En av de ovanligaste biverkningarna är att man kan få självmordstankar men det ligger inte för mig varken nu eller senare. Man bör dra ner på sin alkoholkonsumtion, hur gör jag det? man bör inte vara gravid eller amma, det kan jag klara av.
Fem dagar kvar!!!!!!

Tvivlaren eller...............

Det börjar närma sig startskottet. Undrar vad som händer när loppet har pågått en stund, tänk om jag sackar efter ännu värre jag ger upp innan mål, fast det är klart jag vet inte när målgången kommer. Är det när jag har börjat att sluta eller är det när jag har upptäckt att mitt nya liv är utan den där "vännen" som då har blivit min fiende? Det börjar bli lite skrämmande nu tänk om jag inte klarar mig utan min vän? Jo, det gör jag får hitta nya vänner. Fast jag har ju redan två vänner, kolonilotten och miniatyrmakandet.
Det är mycket som rör sig i huvudet på mig. Fast en sak vet jag och det är att jag verkligen vill bli av med mn vän.

8 dagar kvar..........

Nu börjar det närma sig. Det känns lite spännande ungefär som att börja skolan, man vet inte riktigt vad som ska hända.

35 års vänskap är snart slut!

Efter 35 år så gör jag slut med min bästa vän som har följt mig överallt. Vännen har ställt upp i vått och torrt aldrig gnällt utan bara varit där för just mig. Men nu så är det snart slut med det, jag vill klara mig själv efter 35 långa år. Jag räknar med att kunna klara mig själv i nya 35 år.
Denna vän har kosta mig en massa pengar, tid och kraft men samtidigt gett mig ett lugn och en möjlighet att få vara för mig själv en stund. Att alttid kolla att min vän är med mig när jag går utanför dörren har varit en trygghet, de få gånger som jag har glömt vännen så blir jag stressad, tänk om jag glömmer min vän bara för att vännen inte fick följa med. Om ingen annan vän vill vara med mig så har denna vän alltid funnits där så fort jag velat, håller med om allt har igen egen åsikt. MEN nu ska det bli andra bullar av, jag tänker skaffa mig ett nytt liv utan min vän.
Usch vad kaxig jag låter undrar hur det låter om två veckor, tur att ingen vet. .........
Berättade för några av mina arbetskamrater att jag ska göra slut med min vän, de flesta tycker att det är ett klokt beslut och hejar på mig. Några påpekar att jag kommer att bli sur och retlig men det vet jag redan. Inte kul att höra i allafall.
OK om det inte har framkommit så handlar detta om att jag ska göra ett rökstopp från 1 september och tillsvidare.
Tjingeling


RSS 2.0